Liebster Award (1)

Assalamualaikum,

Terima kasih kak Dhiya Tag saya.. :)

Peraturan Liebster Award:
  • Mention blogger yang calonkan anda & letakkan link blog beliau ke dalam post anda.
  • Jawab 11 soalan yang ditanya oleh beliau.
  • Calonkan 11 bloggers lain yang anda tengok followers kurang dari 1000.
  • Buat 11 soalan untuk ditanya kepada 11 bloggers tersebut.
  • Maklumkan kepada those bloggers.
  •  Now, nak jawab soalan-soalan yang kak Dhiya ajukan kepada saya.. hehehe
  • 1. Tiga perkataan yang menghuraikan diri anda?
  • Saya Budak Baik 
  • 2. Sumber inspirasi dan motivasi anda? 
  • Dato.Dr Fadzilah Kamsah
  • 3. Gajet yang mesti ada dalam poket anda?
  • Buat masa sekarang Galaxy young 
  • 4. Apps yang paling penting dalam gajet anda?
  • Whatsapp/ Instagram5. Apa yang anda impikan buat masa sekarang?
  • Impikan untuk dapat Iphone6 *hehehe
  • 6. Hobi waktu senggang?
  • Of course Badminton.. hehehe7. Menonton TV atau mendengar radio?
  • Menonton TV8. Destinasi pelancongan yang anda ingin pergi?
  • Korea9. Bakat terpendam/ kebolehan anda yang tidak ramai orang tahu?
  • Entah la. 
  • 10. Situasi yang buat anda tertekan?
  • Homework banyak... -_-"11. Komen anda tentang blog Dhiya Dahlia? 
  • Blog kak Dhiya kemas dan sempoi.. 

  • Saya Tag:
  • 1)MG: http://melangkaugarisan.blogspot.com/
  • 2)Acik: http://acikwatie.blogspot.com/
  • 3)Amy: http://amysigadisweird.blogspot.com/
  • 4) Fatihah Fazlin: http://fatihahfazlin333.blogspot.com/
  • 5) Yun Sing: http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/
  • 6) Cahaya Alam Maya: http://cahayaalammaya.blogspot.com/
  • 7) Asha Hana : http://asha-hana.blogspot.com/
  • 8) Budak: http://rainfallasleep.blogspot.com/
  • 9) Siti: http://sitiyangmenaip.blogspot.com/
  • 10) Aina: http://nurainahanis.blogspot.com/
  • 11) Nur Hafzhan: http://stupidity-zone.blogspot.com/
  •  
  • Soalan untuk awok-awok (c/p soalan k. Dhiya ye):
  • 1. Tiga perkataan yang menghuraikan diri anda?
    2. Sumber inspirasi dan motivasi anda? 
    3. Gajet yang mesti ada dalam poket anda?
    4. Apps yang paling penting dalam gajet anda?
    5. Apa yang anda impikan buat masa sekarang?
    6. Hobi waktu senggang?
    7. Menonton TV atau mendengar radio?
    8. Destinasi pelancongan yang anda ingin pergi?
    9. Bakat terpendam/ kebolehan anda yang tidak ramai orang tahu?
    10. Situasi yang buat anda tertekan?
    11. Komen anda tentang blog Alia? 






18 comments:

  1. saya pun suka main badminton..!! :D

    wah-wah, nak g Korea gitu. hehehe.. nak jmpa siapa kat korea tu XP

    thanks tag! nnti saya buat ye ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuhuu geng! hehehe. Nak jmpa Jong Kook hehehe♥

      Delete
  2. http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-alia-liyana.html

    jemput baca :)

    ReplyDelete
  3. thanks tag . nnti MG publish ye :)

    ReplyDelete
  4. Acik dah jawab soalan awak ye.

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/liebster-award-4.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok acik.. Saya dah baca.. No 9 tu acik.. Terbeliak mato eden baco eh.. hahaha :D

      Delete
  5. http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-by-budak.html

    ok saya tag awak balik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena tag balik.. hahaha Nanti Insha Allah saya join. :)

      Delete
  6. saya suka main badminton juga heee tapi main main je la..huu

    ReplyDelete
  7. http://stupidity-zone.blogspot.com/2014/09/liebster-award-6.html ---Baru nak jawab T^T

    ReplyDelete
  8. Hahaha.. tengah dok syok-syok baca tetiba ternganga.. kena tag :3 Bersabarlah ye xD on the way.. just imagine me dragging the entry while walking from Penang to KL Hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siap! :3 http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/10/the-liebster-award-6.html

      Delete